Boris Pahor

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    700 Lekë In Stock

    Një libër tronditës, vizita në një prej kampeve të vdekjes dhe rizgjimi i imazheve të papërballueshme të përshkruara me një analizë tejet fisnike dhe një saktësi mëse rrëqethëse

    700 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item