Qamil Lirëza/ Skënder Sala

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    800 Lekë In Stock

    Po e shënojmë që në fillim se ndër motivet e përgatitjes së këtij libriShte dhe pak punë në rrugë paksa të re, veçanërisht për ne, për të cilën patëm parasysh thënien filozofike të Muriel Strade: "Mos ndiq vetëm rrugët e shtruara, shko dhe në ato të pa shkelura dhe lërë gjurmë pas". Tashrnë, dihet nga të gjithë se e mira nuk ka fund. Kështu ndodh edhe me...

    800 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item