Pal Nikolli

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
  • Quick view
    1 400 Lekë In Stock

    Në tekstin “Hyrje në hartografi” trajtohen çështjet teorike themelore mbi hartën, hartografinë dhe natyrën e saj, sistemet e koordinatave, projeksionet hartografike, emertesën e hartave topografike, sistemet e shënjave hartografike, paraqitjen e veçorive gjeografike dhe relievit në hartë, përpilimin e hartave tematike, numerizimin në hartografinë...

    1 400 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items