Karlo Kolodi

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 4 of 4 items
 • Quick view
  750 Lekë In Stock

  Seria e klasikëve për fëmijë vjen e re dhe e freskët, përmes titujve, si Princi i vogël, Piter Pani, Aventurat e Pinokut, Bëmat e Lizës në botën e çudirave, Pipi Çorapegjata, Princi i lumtur dhe përralla të tjera, Zemër.

  750 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  300 Lekë Out of stock

  E dinë fëmijët e sotëm se çfarë janë marionetat? Historia e mrekullueshme me Pinokun mund të jetë e fundit që nuk bën fjalë për lodrat elektronike.Pinoku është një kukull druri, që çuditërisht mund të flasë.

  300 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Një nga përrallat më të njohura dhe më të lexuara në botë.

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Lexojini faqet e këtij libri me një frymë, për të parë se si rrodhën historia e ngjarjet në jetën e kësaj kukulle, ndërsa ai kalon nga njëra përpjekje në tjetrën për të mësuar se ç’do të thotë të jesh i ndershëm, madje përtej kësaj, ç’do të thotë të jesh njeri!

  700 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 4 of 4 items