Çlirim Hoxha

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  1 000 Lekë Out of stock

  Ky libër është pjesë e historisë dhe tragjedisë shqiptare postkomuniste dhe dokumenton me fakte, për aq sa i takon një romani, atë çka ndodhi gjatë viteve të tranzicionit.

  1 000 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  1 000 Lekë Out of stock

  Ky libër është pjesë e historisë dhe tragjedisë shqiptare postkomuniste dhe dokumenton me fakte, për aq sa i takon një romani, atë çka ndodhi gjatë viteve të tranzicionit.

  1 000 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 2 of 2 items