Richard Paul Evans

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 4 of 4 items
 • Quick view
  900 Lekë 1 200 Lekë -25% In Stock
  New

  Nje tjeter roman i ri vjen nga i ashtuquajturi mbreti i romancave te festave te fundvitit, Richard Paul Evans, i titulluar Ditari i Noelit, i hedhur ne qarkullim nga shtepia botuese Living

  900 Lekë
  1 200 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  900 Lekë 1 200 Lekë -25% In Stock

  “Premtimi i Krishtlindjes” është një histori dashurie nga mjeshtri i librave për festa, Richard Paul Evans!

  900 Lekë
  1 200 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  900 Lekë 1 200 Lekë -25% In Stock

  Botimet Living prezantojnë librin “Sekreti i Krishtlindjes”nga Richard Paul Evans, vazhdim i serise me dy vellime te tjera “Premtimi i Krishtlindjes” dhe “Streha e Krishtlindjes”.

  900 Lekë
  1 200 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  900 Lekë 1 200 Lekë -25% In Stock

  Richard Paul Evans autori i famshëm për romancat e Krishtlindjeve na vjen me një roman tjetër në shqip: Streha e Krishtlindjes: Ashtu si letërsia, edhe marrëdhëniet njerëzore duhen jetuar me pasion dhe ndjeshmëri, që të jenë të suksesshme e jetëgjata.

  900 Lekë
  1 200 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 4 of 4 items