Richard Paul Evans

Richard Paul Evans është një shkrimtar amerikan, i njohur dhe i vlerësuar kryesisht për serinë e librave për Krishtlindjet

Richard Evans ka shkruar 11 libra dhe tashmë është një autor që i ka kapërcyer kufijt e famës përtej amerikës. Ka marrë disa çmime si American Mothers Book Award, si dhe disa çmime të tjera në konkurset për Rrëfimin më të mirë apo Novela më e mirë. Është autor i përfshirë në listën bestseller të The New York Times. Tashmë ai është i përkthyer në 22 gjuhë të botës dhe në disa vende ka qenë ndër autorët më të shitur në tregun e librit.


Libri “Premtimi i Krishtlindjeve” është i pari që vjen në shqip nga seria e librave që ka për këtë festë magjike.


Për më shumë rreth autorit, shih linkun: http://richardpaulevans.com/

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 5 nga 5 libra
Shfaq 1 - 5 nga 5 libra