Hedley Bull

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 000 Lekë In Stock

    Ky libër është një nga veprat kryesore të shkencave politike dhe një tekst klasik mbi natyrën e rendit në politikën botërore. I publikuar fillimisht në vitin 1977, vazhdon të karakterizojë dhe modelojë disiplinën e marrëdhënieve ndërkombëtare.

    1 000 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item