Vaclav Klaus

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    800 Lekë In Stock

    Rreziku më i madh për lirinë, demokracinë, ekonominë e tregut dhe mirëqenien në fillim të shekullit XXI nuk është më socializmi apo komunizmi. Në vend të tyre është ideologjia ambicioze, arrogante dhe e paskrupullt e ambientalizmit.

    800 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item