Patrick Bowler & Jennifer Christie

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 000 Lekë In Stock

    Një guidë e domosdoshme që duhet ta ketë çdo femër, për spektrin e plotë të trajtimeve jokirurgjike, të ofruara nga Dr. Patrick Bowler. Ai do t’ju ndihmojë me njohuritë e tij profesionale për alternativa të shpejta, pa dhimbje dhe jo të kushtueshme, për të shmangur operacionet plastike.

    1 000 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item