Lea Ypi

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  1 080 Lekë 1 200 Lekë -10% In Stock

  Lea Ypi, profesoresha e Teorisë Politike në London School of Economics, sjell perceptimin prej fëmije të Shqipërisë së rrënuar në komunizëm dhe në përpjekjet e saj drejt lirisë në post-komunizëm. Ky roman ka qenë një befasi e madhe pasi po botohet në 15 gjuhë të ndryshme të botës dhe së fundi është përgatitur nga anglishtja në shqip nga shtëpia botuese Dudaj

  1 080 Lekë
  1 200 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item