Giorgio Montefoschi

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 000 Lekë In Stock

    Erosi intensiv, si tërheqje mes trupave dhe shpirtit që nuk njeh rregulla dhe kufij, është protagonisti i madh i këtij romani, që shumë vetave mund tu duket e pavërtetë, por në fakt është mbrojtësi i një të vërtete të thellë.

    1 000 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item