Paskal Milo

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 3 of 3 items
 • Quick view
  1 125 Lekë 1 500 Lekë -25% In Stock

  Lufta e Kosovës ishte ndër ngjarjet më kritike në historinë e shqiptarëve dhe këtë moment ka përzgjedhur paskal Milo i cili ishte shefi i diplomacisë shqiptare në ato kohë. Përmes shënimeve, ditareve dhe kujtesës Milo sjell ngjarjen që bëri fitues shqiptarët kundrejt serbëve, falë mbështetjes pa rezerva nga aleanca euro-atlantike. Takime, negociata,...

  1 125 Lekë
  1 500 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  2 625 Lekë 3 500 Lekë -25% Out of stock

  Çdo etapë e historisë së shtetit shqiptar në këtë njëqindvjeçar, me përjashtim të kohës së dy luftrave botërore, ka pasur veçori të caktuara në politikën e jashtme të vendit, të dallueshme nga njëra-tjetra, por edhe me tipare të përbashkëta.

  2 625 Lekë
  3 500 Lekë -25%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • Quick view
  1 500 Lekë 2 000 Lekë -25% Out of stock

  Libri është një histori e shqiptarëve në Luftën e Dytë Botërore, dhe jo vetëm e Shqipërisë. Për aq sa është e mundur, në kornizat e një libri të tillë janë reflektuar edhe qëndrimet e shqiptarëve në Kosovë e në Çamëri, në emigracion

  1 500 Lekë
  2 000 Lekë -25%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
Showing 1 - 3 of 3 items