Mustafa Greblleshi

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Një libër i rrallë që skanon gjendjen e Shqipërisë në kohën e pushtimit nazi-fashist, parë nën optikën e një intelektuali të ri të asaj kohe, një shkrimtari të spiktatur dhe një shqipëruesi me vlera të rralla. Botimi është paraprirë me një parathënie nga Ismail Kadare

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  590 Lekë Out of stock

  Për herë të parë të mbledhura në një vëllim, disa nga skicat e fejtonet e mprehta që Greblleshi i nënshkruante me pseudonimin Liu Cakut në gazetat tiranase të kohës së okupacionit italian, me skica e vinjeta të vizatuara nga shoku i tij Ibrahim Kodra.

  590 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 2 of 2 items