Ilir Haxhi-Kristo

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  400 Lekë Out of stock

  Ndonëse i diplomuar në fushën e Ekonomisë, autori ka një botë të thellë, plot ndjeshmëri dhe shprehi poetike të fuqishme. Vëllimi "Endës të pendimit" vjen pasi autori ka shkruar vëllimin "Për ato që nuk thamë dot" (2001). Filmi dhe drama janë sfida që Ilir Haxhi-Kristo i ka kaluar me sukses

  400 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 1 of 1 item