Joe Marconi

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  1 000 Lekë Out of stock

  Ky libër flet për Marrëdhëniet publike, jo për sociologjinë, psikologjinë ose antropologjinë. Megjithatë, që Marrëdhëniet publike të kuptohen dhe të përdoren si duhet është e rëndësishme të kuptojmë që njerëzit reagojnë ndaj sugjerimit dhe stimulimit dhe pse sillen ashtu si sillen në një kontekst komunitar, social, biznesi ose kulturor.

  1 000 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 1 of 1 item