Qazim Muska

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 3 of 3 items
 • Quick view
  500 Lekë Out of stock

  Poezitë e dashurisë, të renditura në këtë libër në mënyrë të parregullt, shkëndijojnë gjatë gjithë librit, ato janë në një unitet krijimi dhe ndjenje, duke krijuar kështu një mozaik ndjesie të një të riu për të cilin dashuria, më tepër se dhimbje, është një ndjenjë fisnike dhe njerëzore

  500 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Libri fokusohet në jetën e njeriut të dashur, ngërthyer pazgjidhshmërisht me ngjarje dhe legjenda të familjes dhe qytetit, endur mes përpjekjeve dhe dështimeve, mes shpresës dhe zhgënjimit, mes gëzimit dhe dhimbjes, mes ëndrrave të humbura dhe dramave të mëdha ...

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë Out of stock

  1 000 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 3 of 3 items