Gaspar/ Bierman/ Kolari/ Hise/ Smith/ Arreola-Risa

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  1 700 Lekë Out of stock

  Hapja e dyerve ndaj botës së biznesit përmban shumë sfida, si për pedagogët,ashtu dhe për studentët. Qëllimi i këtij teksti është të sigurojë çelësin e suksesit që do të çojë në një përvojë shpërblyese edukative dhe do të krijojë mjedisin e duhur për të bërë karrierë në biznes. Hyrja në biznes mbulon një hapësirë të madhe, duke prekur të gjitha fushat...

  1 700 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 1 of 1 item