Gaspar/ Bierman/ Kolari/ Hise/ Smith/ Arreola-Risa

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
 • Shikim i shpejtë
  1 360 Lekë 1 700 Lekë -20% Në stok

  Hapja e dyerve ndaj botës së biznesit përmban shumë sfida, si për pedagogët,ashtu dhe për studentët. Qëllimi i këtij teksti është të sigurojë çelësin e suksesit që do të çojë në një përvojë shpërblyese edukative dhe do të krijojë mjedisin e duhur për të bërë karrierë në biznes. Hyrja në biznes mbulon një hapësirë të madhe, duke prekur të gjitha fushat...

  1 360 Lekë
  1 700 Lekë -20%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër