Kurt Kola

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 200 Lekë In Stock

    Libri me kujtime i zotit Kurt Kola, titulluar"Në Shqipërinë Burg", është një rrëfim i gjatë, i detajuar i kalvarit të dhimbshëm, të mundimshëm dhe tragjik, të familjes së Bilal Kolës Senior dhe i të gjithë parësisë intelektuale, patriotike të Shqipërisë Tradicionale.

    1 200 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item