John Baylis/ James J. Wirtz/ Colin S. Gray/ Eliot Cohen

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 600 Lekë In Stock

    Botimi i librit përfshin disa reflektime më të pjekura për rolin e fuqisë ushtarake në botën bashkëkohore. Këto reflektime përfshijnë analiza të konflikteve të fundit, që nga lufta e Afganistanit deri te ajo e Irakut, dhe debatet e vazhdueshme për mësimet që mund të nxirren nga këto luftëra.

    1 600 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item