Peter Murphy

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 500 Lekë In Stock

    Ky punim i pasur dhe kompleks akademik, ofron një prezantim të përditësuar dhe të kuptueshëm të legjislacionit për provat, i cili shërben si bazë për gjithë praktikën ligjore në çdo drejtim që çon drejt një procesi gjyqësor. I shkruar si mjet edukues dhe formues për studentët dhe pedagogët, ai trajton çështje të rëndësishme dhe të zakonshme të hasura në...

    1 500 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item