Rina Cakrani

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  500 Lekë Out of stock

  Historia e këtij romani është  mjaft interesante, dhe, mbi të gjitha një akt për të zbuluar vetveten; pa iu nënshtruar opinionit të të tjerëve. Duhet të kërkosh njerëz që nuk kanë frikë të bëjnë gabime.

  500 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 1 of 1 item