Grida Duma

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  1 125 Lekë 1 500 Lekë -25% In Stock

  Një esse në rangun e manifestit të liberalizmit shqiptar. Një libër i rrallë i letrave tona të fushës së politologjisë, një skaner i panjohur deri më sot i mundësive dhe perspektivës liberale europianiste të Shqipërisë kështu siç është e siç mund të jetë.

  1 125 Lekë
  1 500 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item