Amik Kasoruho

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 3 of 3 items
 • Quick view
  590 Lekë Out of stock

  "Një ankth gjysëmshekullor", është dëshmia jo e një, por e disa "brezave të humbur" dhe, ç'është më tragjikja, është dëshmia e një kohe fatalisht të humbur për atdheun tonë të martirizuar e të nëpërkëmbur gjatë shekujve.

  590 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Jeta e një njeriu, e ndërprerë nga një regjim dhe e rinisur shumë kohë më vonë, pasuria shpirtërore e mohuar, e ndaluar për një “biografi”, por e ringjallur sërish.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Një libër që bie si një gur në pellgun e historiografisë, thyen heshtjen fajtore të së kaluarës dhe të së sotmes, hulumton në natën e diktaturës dhe sinjalizon horizonte të reja kërkimi.

  800 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 3 of 3 items