Rudolf Marku

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 4 of 4 items
 • Quick view
  900 Lekë In Stock

  Ky është një libër për librat, aq sa është një libër për njerëzit. Refuzues dhe kontestues, autori u shnnanget"gropave të festave", siç do të thoshte Majakovski.

  900 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë Out of stock

  Në këtë antologji unike ku janë përzgjedhur 76 poetë nga vende të ndryshme të botës, me 126 poezi të përzgjedhura me kriterin e përlqyeshmërisë së përkthyesit, na shfaqet një standard i shijes dhe preferencave të Rudolf Markut për botën e madhe poetike, estetikën e tij dhe magjinë që sjell vargu

  1 200 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  900 Lekë In Stock

  “Rrathë të brendashkruar, ashtu si të gjitha botimet e mëparshme të Rudolf Markut, sjell jehona verbale, sonike dhe ideore prej traditës më të mirë të poezisë refleksive, pa cak gjuhe a kulture. Libri që marrim në dorë ka peshën e një modeli të atletizmit gjuhësor dhe estetik, është një tour de force aludimesh dhe aluzionesh, i ndërton kuptimet e veta me...

  900 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Me një narracion linear dhe shpesh me një thjeshtësi penetruese, autori Rudolf Marku ndjek e analizon fatin e intelektualit shqiptar Viktor, në imigracion, por ky intelektual mund të ishte fare mirë, çek, rumun, gjermano-lindor

  1 000 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 4 of 4 items