N. Gregory Mankiw/ Mark P. Taylor

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 700 Lekë In Stock

    Për ekonomistët profesionistë është tunduese të shkruajnë një tekst mësimor për të interpretuar pikëpamjen e një ekonomisti dhe për të theksuar ato subjekte të cilat i magjepsin ata dhe ekonomistët e tjerë. U përpoqëm ta vinim veten në pozitën e dikujt që e shikon shkencën ekonomike për herë të parë.

    1 700 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item