Shaban Murati

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 5 of 5 items
 • Quick view
  900 Lekë In Stock

  Shaban Murati është “Mjeshtër i Madh” në diplomaci. Ai ka qenë diplomat karriere, studiues i marrëdhënieve ndërkombëtare dhe analist diplomatik me një përvojë mbi 50-vjeçare në fushën e politikës së jashtme. Ka shërbyer si ambasador i Shqipërisë në Maqedoni, Suedi, Norvegji, Finlandë dhe Islandë.

  900 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Ky libër dygjuhësh, shqip dhe boshnjakisht, përbëhet nga materiale të ndryshme të autorit e diplomatit të karrierës z. Shaban Murati, të mbledhura ndër vite.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  : Mjeshtri i Madh i diplomacisë z.Shaban Murati vjen në këtë libër si ekspert i Kosovës dhe Ballkanit, teksa pasqyron kalvarin diplomatik të shtetit të Kosovës që nga viti 2000 deri në ditët tona.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Që në shfletimin e parë dallohen lehtë se spektri i vështrimit është i gjerë dhe megjithatë i përcaktuar. Autori e ka drejtuar shikimin e vet në skaje diametrale të hapësirës politike evropiane e botërore.

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 400 Lekë Out of stock

  Libri më i fundit, Rusët po vijnë, i autorit shaban Murati është i 16 botim mbi ngjarjet rajonale dhe ndërkombëtare, vazhdim i studimit Rusia Ballkanike.Libri “Rusët po vijnë” është, sipas tij, një përpjekje për të kuptuar në thellësi pasojat e sotme dhe të ardhme, që vijnë nga veprimtaria aktuale e diplomacisë ruse në drejtim të Shqipërisë, Kosovës dhe...

  1 400 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 5 of 5 items