Rezlind Pilafi

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
  • Janë 20 rrëfenja në një të një djaloshi 12 vjeçar, që ka vendosur të rrëfejë për Beratin dhe aventurat fëminore, krejt ndryshe nga bashkëmoshatarët e tij. Është një sfidë plot vlera që shkon përtej moshës së tij....

  • Quick view
    500 Lekë In Stock

    Janë 20 rrëfenja në një të një djaloshi 12 vjeçar, që ka vendosur të rrëfejë për Beratin dhe aventurat fëminore, krejt ndryshe nga bashkëmoshatarët e tij. Është një sfidë plot vlera që shkon përtej moshës së tij....

    500 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items