Blerina ARBANA

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    400 Lekë In Stock

    Të gjitha vajzat në fillimet e veta duan të bëhen balerina. Ky libër është një mbështetje e ëndrrave të fëmijëve dhe një ndihmesë për prindërit, pasi është bërë plot përkushtim, profesionalizëm dhe pasion nga drejtoresha e shkollës së Baletit, Blerina Arbana

    400 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item