Henrik Ibsen

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 4 of 4 items
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Armiku i Popullit , shkruar më 1883, konsiderohet vepra sociale më e bukur dhe më e fortë e Ibsen. Një botim luksoz i përkthimit të Fan S.Noli i cili thekson se "Ibseni s'ka qenë popullor, s'ka kursyer asnjë klasë shoqërore dhe i ka dhënë cilitdo emrin që i përkiste: aristokratët i quajti harbutë, borgjezët kursarë dhe proletarët gomarë".

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Vepra e Henrik Ibsen është shkruar në vitin 1855. Një dramë historike me një subjekt norvegjian të shekullit të XVI-të, e shkruar në formë klasike me tri unitete: kohën, vendin dhe interesin. Drama përmblidhet në një kohë të shkurtër, brenda një nate dhe luhet në një vend, në kështjellën e Ostrotit, me thelb të çështjes, krizën në shpirtin e Ostrotit. Një...

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  650 Lekë In Stock

  650 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  500 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 4 of 4 items