Henrik Ibsen

Henrik Ibsen është poet dhe dramaturg norvegjez. Ai ka lindur më 20 mars 1828 dhe është ndarë nga jeta në vitin 1906. Në gjuhën shqipe kanë ardhur dramat e tij “Shtëpi kukulle” dhe “Armiku i popullit”, ku kjo e fundit është përkthyer nga Fan Noli.

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 2 nga 2 libra
Shfaq 1 - 2 nga 2 libra