Shpëtim Çuçka

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  2 500 Lekë Out of stock

  Ky fjalor anglisht-shqip, me rreth 35000 fjalë-titull, është rezultat i një pune të kujdesshme, ku shquhet njohja shumë e mirë e anglishtes dhe shqipes nga autori.

  2 500 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 1 of 1 item