Mila Paviçeviç

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    400 Lekë In Stock

    Është një libër i bukur që i drejtohet fëmijëve, por që mund të lexohet dhe nga një publik i rritur. Autorja Mila Paviçeviç, nga Kroacia, ka fituar çmimin e BE-së për Letërsinë në vitin 2006. Në gjuhën shqipe vjen falë përkthimit skrupuloz të Virgjil Muçit

    400 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item