Perihan Magden

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 000 Lekë In Stock

    Romani tingëllon si një elegji për ëndrrat e pamundura apo të prera në mes. Në fatin e dy vajzave, shkrimtarja sjell një tablo të jetës urbane turke të ditëve tona. Ajo ka treguar me ngjyra poetike një dashuri të kulluar dhe njëherësh edhe pengesat që ndeshin sot ëndrrat e të rinjve të Turqisë.

    1 000 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item