Faslli Haliti

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 3 of 3 items
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  100 Lekë In Stock

  Poezia e Faslli Halitit nuk ka firo. Ka gjëra që jetojnë gjatë. Tipar tjetër është tendenca e fortë në estetikë, shpirt qytetar, patriotik. Dihet se te çdo njeri fle një luan, por e gjithë puna është se kur zgjohet ky luan te njëri e te tjetri. Te Faslli Haliti luani është zgjuar herët. Poezia e Faslli Halitit të habit. Na ka habitur në sistemin...

  100 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Poeti i njohur Faslli Haliti vjen me nje permbledhje me poezi per femije, e cila shenon nje permase te re dhe vlere artistike ne lemin e letersise per te vegjlit.

  1 000 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 3 of 3 items