Taulant Hatia

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 3 of 3 items
 • Quick view
  1 000 Lekë Out of stock

  Një libër i munguar në bibliotekën tonë, përveç thërrimeve të hedhura aty-këtu dhe shënimeve të ndryshme të albanologëve, pa lënë pas dore edhe Fjalorin mitologjik të Todi Dhamës. Hyjnitë ilire është një libër i shkruar në shqip dhe në anglisht, në një të vetëm. Kultura e autorit spikat menjëherë në njohjen e perëndive ilire, domethënien e tyre, jetën,...

  1 000 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  2 000 Lekë In Stock

  Historia e ilirëve vjen këtu plot ngjyra e ilustrime, fotografi e skica, duke e shndërruar në një album tërheqës, në një enciklopedi të vërtetë që na shëtit në mijëra kilometrat e gadishullit ilirik e në dhjetëra shekujt e historisë së ilirëve fisnikë.

  2 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock
Showing 1 - 3 of 3 items