Taulant Hatia

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 3 nga 3 libra
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Nuk është në stok

  Një libër i munguar në bibliotekën tonë, përveç thërrimeve të hedhura aty-këtu dhe shënimeve të ndryshme të albanologëve, pa lënë pas dore edhe Fjalorin mitologjik të Todi Dhamës. Hyjnitë ilire është një libër i shkruar në shqip dhe në anglisht, në një të vetëm. Kultura e autorit spikat menjëherë në njohjen e perëndive ilire, domethënien e tyre, jetën,...

  1 000 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 000 Lekë Në stok

  Historia e ilirëve vjen këtu plot ngjyra e ilustrime, fotografi e skica, duke e shndërruar në një album tërheqës, në një enciklopedi të vërtetë që na shëtit në mijëra kilometrat e gadishullit ilirik e në dhjetëra shekujt e historisë së ilirëve fisnikë.

  2 000 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 3 nga 3 libra