Roland Barthes

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Një zbulim i madh: Ditari i humbur i një mendjeje të madhe dhe një studim intim, thellësisht dinamik i pikëllimit i Roland Barthes, një prej mendjeve më të fuqishme në studimin e letërsisë në shekullin e XX

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Vjen me ne fund ne shqip nje nga pershkrimet me te thelluara mbi kenaqesine e te lexuarit te tekstit nga teoricienti dhe studiuesi francez, Roland Barthes, perkthyer nga Elvis Hoxha dhe hedhur ne qarkullim nga shtepia botuese Zenit

  700 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items