Clementoni Loder Happy Animals Clemmy + Një Surprizë E Këndshme

ER0134

Libër i ri

Përshkrim i shkurtër

Seti i duhur për të vegjlit tuaj.

Seti përmban formueset dhe librin me përrallëzën me tinguj.

Më shumë detaje

10 Artikuj

2 151 Lekë

-10%

2 390 Lekë

Share

30 libra të tjerë nga e njëjta kategori:

Më tepër

Formueset "Kafshët e lumtura" me ngjyra dhe me forma kafshësh do të tërheqin vëmendjen e femijeëve dhe do t’i bëjnë ata të jenë më të përqëndruar dhe të vëmendshëm.

E veçanta e setit është libri "Një surprizë e këndshme", i cili perveç përralles do t’i mësojë fëmijëve edhe katër tinguj të ndryshëm.

Të përshtatshme për fëmijët e moshës 6-18 muajsh.