Eckhart Tolle

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 3 of 3 items
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Ky libër vijon botimin bestseller ndërkombëtar “Fuqia e së tashmes” i cili ka shënuar një rekord shitjesh në më shumë se 2 milionë kopje. Ky libër mbetet një manifest i shkëlqyer për të ndërtuar një jetë më të mirë secili prej nesh dhe për të kontribuar të gjithë bashkë për një botë më të mirë

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 850 Lekë In Stock

  The international bestselling spiritual book, now with a new look for its 20th anniversary. Eckhart Tolle demonstrates how to live a healthier, happier, mindful life by living in the present moment.

  1 850 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 070 Lekë 2 300 Lekë -10% In Stock

  Eckhart Tolle është një prej mendjeve brilante të kohës tonë, i lexuar dhe ndjekur nga miliona njerëz në mbarë botën. Në këtë set që rekomandojmë për ju janë përfshirë dy veprat kryesore të tij: “Fuqia e së tashmes” dhe “Një tokë e re”, eksplorime në kërkim të vetëdijes njerëzore. Shtëpia botues: Pema

  2 070 Lekë
  2 300 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 3 of 3 items