Moikom Zeqo

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 6 of 6 items
 • Quick view
  1 100 Lekë Out of stock

  Adami i fshehur është një përmbledhje me rrëfenja onirike, tregime dhe etyde; është një mozaik shkrimesh të shkurtra. Libri është një shembull i rikompozimit të zhanreve, sepse autori shfaq një trajtë të re të rrëfimit, me një zhanër postmodern.

  1 100 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  “Libri i minifabulave” i shkrimtarit dhe eruditit Dr. Moikom Zeqo ka lindur përgjatë pandemisë së koronavirusit nga amaneti i Moikomit që mbesa e tij Pandora, vajza e të birit Epidamn, të mësojë shqip nëpërmjet fabulave dhe vjershave të shkruara nga gjyshi saj.

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Autori i një korpusi poetik tejet hapësinor (cilësor) dhe i një proze modern të paparë ndonjëherë në intensitet dhe densitet, Moikom Zeqo, është në të vërtetë një fenomen i rrallë letrar. Me një poezi dhe me një prozë jashtë klisheve, modave të përkohshme, Zeqo përfaqëson një drejtim të vetin, tjetërsoj të panjohur nga letërsia e gjersotme shqipe Sa më...

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

   “Si ta mësojë Peshku Abetaren” është një nga librat më të bukur me vjersha për fëmijët nga parashkollori deri në klasën e gjashtë. Aty ata do të gjejnë veten me larminë e tematikave të vjershave dhe thjeshtësisë së ndërtimit të tyre. Poezitë për fëmijë të dr. Moikom Zeqos, para së gjithash lidhen me simbole kryesore të botës, të natyrës dhe të edukimit....

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë Out of stock

  Moikom Zeqo me ngulmimet e tij hulumtuese me kah të kundërt me konceptet e hipotekuara në historinë e të shkruarit ,na sjell këtë libër ,duke u rishfaqur ndryshe ,më i konsoliduar në këtë estetikë të re, ndoshta pak si kapriçioze. Tregimet ,prozat poetike,esetë,sinopset ai ka përmbledhur në dyfjalëshin Vetullat hyjnore.

  1 200 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 6 of 6 items