Herbert Marcuse

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  1 000 Lekë Out of stock

  Erosi dhe qytetërimi është përkthyer në të gjitha gjuhët e botës.

  1 000 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  700 Lekë Out of stock

  "Njeriu njëdimensional" u kritikua ashpër nga marksistët ortodoksë dhe teoricienët e angazhimeve të ndryshme politike dhe teorike.

  700 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 2 of 2 items