Maket

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  600 Lekë Out of stock

  Numri Shtatë të Urtët duket sheshit që është simbolik. Vetëm katër prej tyre figurojnë në të gjitha listat: Thalesi, Pitakosi, Biasi, Soloni. "Dikearku përmend gjashtë të tjerë, midis të cilëve ai zgjodhi tre: Aristodemin, Pamfilin, Lakedemonasin Kilon, Kleobulin, Anakarsisin dhe Periandrin. Disa të tjerë shtojnë Akusilaosin, Kabën ose Skalën, Argjian.

  600 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 1 of 1 item