Maks Weber

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Njëra prej veprave më të mëdha të sociologut më të madh të shekullit XX, ku paraqitet një analizë e shkëlqyer, por dhe rigoroze e burimeve dhe mënyrave të zhvillimit të shoqërisë kapitaliste.

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë Out of stock

  “Politika si profesion” paraqet politikën duke e kuptuar atë në ndikimin e udhëheqjes, si një grupim politik, pra si një shtet. Filozofi Max Weber i kushton rëndësi të madhe analizës së drejtimit të politikës nëpërmjet partive politike, që nënkupton thjesht drejtimin nga grupet e interesit.

  600 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 2 of 2 items