Marcus Aurelius

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  “Meditimet” e Marcus Aurelius ofrojnë një seri të jashtëzakonshme reflektimesh dhe ushtrimesh shpirtërore sfiduese të zhvilluara ndërsa perandori përpiqej të kuptonte veten dhe mjedisin rreth tij. Teksa Meditimet u krijuan për të ofruar ngushëllim dhe inkurajim personal, Marcus Aurelius krijoi gjithashtu një nga veprat më të mëdha të filozofisë: një...

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  800 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items