Lucy Clarke

Shkrimtarja e mirënjohur amerikane, Lucy Clarke është autore e tetë trillerëve, të cilët janë shitur në më shumë se një milion kopje vetëm në Britani dhe janë botuar në më shumë se 25 gjuhë.

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 200 Lekë In Stock

    Ky triller psikologjik që të mban mbërthyer sinjalizon shpërthimin e një talenti. Libri “Njëra nga vajzat” trajton vështirësitë dhe gëzimet e miqësisë mes vajzave, por edhe pasojat e paimagjinueshme që ajo mund të ketë, kur diçka në këtë lidhje sa të bukur, aq edhe problematike, shkon keq. Shkrimtarja e mirënjohur amerikane, Lucy Clarke është autore e...

    1 200 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item