Lucy Folley

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 200 Lekë In Stock

    Me ne fund vjen ne shqip nje nga bestseller-at e momentit ne bote, shkruar mjeshtrisht nga Lucy Folley, vleresuar si Agatha Christie e kohes tone per stilin, tensionin dhe misterin qe te mban mberthyer deri ne faqen e fundit. Libri vjen ne qarkullim me date 20 maj 2023 nga shtepia botuese Bota Shqiptare

    1 200 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item