Bernardo Atxaga

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  650 Lekë In Stock

  Romani "Shtëpia e tetë" është një nga veprat e tij më të shquara. Stili i tij mund të cilësohet me këto dy fjalë: thjeshtësi dhe përsosmëri. Ky roman ngërthen një arkitekturë komplekse ngjarjesh, motivesh e dramash njerëzore.

  650 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items