Luize Valente

Luize Valente, shkrimtare dhe regjisore, braziliane, lindur në Rio de Zhaneiro, ka mbaruar studimet për Gazetari dhe Letërsi dhe ka një përvojë shumë të gjatë televizive. Është autore e tri romaneve historike dhe e një përmbledhjeje me tregime. "Sonatë në Aushvic" është vepra e parë e saj që botohet në gjuhën shqipe.

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 300 Lekë In Stock

    Një foshnjë e lindur në kazermat e Aushvic Birkenaut në tetorin e vitit 1944. Një sonatë e kompozuar nga një oficer i ri gjerman, në të njëjtën datë, po në Aushvic. Dy histori që kryqëzohen dhe që plotësojnë njëra-tjetrën. Disa dekada më vonë, Amalia, vajza portugeze e një babai gjerman, fillon të heqë velin që mbulon të kaluarën naziste të familjes,...

    1 300 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item